Животът на Арчи в САЩ – без заглавия, необичайни животни и видео разговори с кралицата

Вчера принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха третия рожден ден на сина си Арчи.

През 2019 г. кралската двойка посрещна първородното си дете и дни по-късно той беше представен на света – и прабаба му Кралицата.

Когато Арчи Харисън беше само на няколко месеца, родителите му взеха шокиращото решение да изоставят ролята си на висши кралски особи и да преместят новото си семейство, за да започнат нова глава в Америка.

Сега малкото дете живее в Калифорния с родителите си и малката сестра Лилибет, наслаждавайки се на много различно възпитание от кралските деца, които са дошли преди него, съобщава Mirror.

И така, какъв е животът на Арчи сега, когато той е на три, и как е различен от кралските му братовчеди в Обединеното кралство? Ето някои от нещата, които правят отглеждането на дете уникално…

Без заглавиеСинът на Хари и Меган Арчи празнува днес третия си рожден ден.
Синът на Хари и Меган Арчи празнува днес третия си рожден ден.

Арчи може да е седми в линията за трона, но за разлика от кралските си братовчеди принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, той няма кралска титла.

Той е просто известен като Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Първоначално се смяташе, че Хари и Меган са участвали в дискусии за стила на Арчи, с предложения, че не искат той да има титла, която да му позволи да има по-„нормален“ живот.

Но в експлозивното им интервю с Опра Уинфри, Меган каза, че не е така и каза, че искат той да има титла от съображения за защита.

Въпреки това Дебретс обясни, че Меган и Хари имат възможност да дадат на сина си титла, ако искат.

В него пишеше: „Съгласно заповедта от 1917 г. Арчи може да използва титлата на баща си граф Дъмбартън и може да бъде наречен лорд Дъмбартън.

Миналата година обаче беше съобщено, че Хари и Меган не желаят да дадат това име на Арчи.

кралски родниниАрчи с родителите принц Уилям и Меган Маркъл, както и малката сестра Лилибет.
Арчи с родителите принц Уилям и Меган Маркъл, както и малката сестра Лилибет.

Израстването в Калифорния означава, че Арчи е от другата страна на Атлантика от останалата част от своето кралско семейство.

Разстоянието означава, че той не е успял да се наслади на компанията на своя дядо принц Чарлз и съпругата му Камила, нито чичо си принц Уилям или леля си Кейт, след като напусна Обединеното кралство.

Въпреки това, Арчи можеше да се наслади на видео разговори с прабаба си кралицата и принц Филип преди смъртта му миналата година.

И въпреки че Хари и Меган все още не са прекарали Коледа с Арчи в Обединеното кралство, кралицата очевидно все още се грижи той да получи подарък.

Веднъж Хари разкри коледния подарък, който тя купи на малкото дете преди две години – и беше точно това, което той искаше.

Докато Хари беше на автобусна обиколка на Ел Ей по време на интервю с Джеймс Кордън, му бяха зададени въпроси за семейния живот.Арчи се запознава със своите прабаба и дядо, кралицата и покойния принц Филип.
Арчи се запознава със своите прабаба и дядо, кралицата и покойния принц Филип.

Говорейки за подаръка на кралицата, той каза: „Баба ми ни попита какво иска Арчи за Коледа, а Мег отговори ютия за гофрети.

„Така че тя ни изпрати машина за вафли за Арчи, така че закуската сега Мег прави хубав органичен микс, в машината за гофрети, обърнете го, излиза.

“Той го обича. А сега имам вафли за закуска, малко кисело мляко, малко сладко отгоре. Не знам дали това е правилното нещо. Горски плодове, малко мед.”

Ограничени снимкиРядка снимка на Арчи с баща му, принц Хари.
Рядка снимка на Арчи с баща му, принц Хари.

Докато Кейт и Уилям публикуват снимки на децата си, Меган и Хари са споделили много по-малко снимки на сина си, след като са се оттеглили от кралския живот.

Двойката се отказа от традицията да позира за снимки на стълбите на болницата след раждането и вместо това проведе фоторазговор за малка медийна група няколко дни по-късно.

Двойката също запази кръщенето като частен празник, но пусна две официални снимки от деня.

Преди да затворят своята страница в Sussex Royal Instagram, те споделиха шепа снимки, включително снимка на крака й пред любимите цветя на принцеса Даяна за отбелязване на Деня на майката и едно на Арчи и Чарлз за рождения ден на принца на Уелс.

Последната снимка на Арчи беше публикувана миналата Коледа на прекрасна семейна снимка с родителите му и сестра му Лилибет – и след освобождаването му феновете бяха изумени от разкошната му червена коса.

доброта дневна грижаПринц Хари и Меган с бебето Арчи по време на кралското им турне в Южна Африка през септември 2019 г.
Принц Хари и Меган с бебето Арчи по време на кралското им турне в Южна Африка през септември 2019 г.

По-рано тази година беше разкрито, че Арчи е започнал детска градина – и училището учи неща като „емоционална грамотност“, внимателност и как да бъдеш мил и да се грижиш за околната среда.

Меган беше видяна да кара Арчи на училище, след което носеше зелената му раница и кутия за обяд с космическа тематика.

Родител на един от съучениците на Арчи каза: „Хари често оставя Арчи и го взима и изглежда като добър татко. Всички родители бяха спокойни и посрещнаха Хари и Меган, без излишни излишъци. А за другите деца Арчи е просто един от тях.

„Те не знаят, че родителите й са кралски особи и вероятно няма да им пука, освен ако Меган не беше принцеса на Дисни.

Училището е с малки класове и отдава голямо значение на околната среда – с градини с овощни дървета, растения, пеперуди, пчели и колибри. Учениците се свързват с природата, като помагат за отглеждането и прибирането на зеленчуци.

Той също така преподава испански език, музика, танци, драма и кодиране.

Необичайни домашни любимци

Подобно на много други членове на кралското семейство, Арчи споделя дома си с две домашни кучета – гонче на име Гай и по-младо куче на име Пула.

Но в експлозивния им чат с Опра Уинфри Меган разкри, че Арчи има и някои по-необичайни домашни любимци – пилета.

Кооператив, показан на зрителите, докато двойката развежда Опра наоколо, има надпис, който гласи „Archie’s Chick Inn. Създаден през 2021 г.“.

Кокошките са спасени от индустриална ферма.

Бъдещи работни местаХари и Меган присъстват на церемонията по откриването на Invictus Games.
Хари и Меган присъстват на церемонията по откриването на Invictus Games.

Като се има предвид, че Арчи няма кралска титла, не е ясно каква роля, ако има такава, ще играе в кралския живот в бъдеще.

Но според татко Хари Арчи вече е започнал да говори за това какъв иска да стане, когато порасне.

Хари издаде забавното прозрение по време на церемонията по откриването на Invictus Games, където похвали силата и смелостта на състезателите.

Той каза: „Да бъдеш модел за подражание или моделът за подражание, какъвто е всеки от вас, изисква сила и смелост.

„Когато говоря със сина си Арчи за това какъв иска да стане, когато порасне, някои дни е астронавт, други дни е пилот – очевидно пилот на хеликоптер. Или Квази от Октонавтите. Ако се смеете, значи сте виждал съм го.

„Но това, което му напомням е, че без значение какъв искаш да бъдеш, когато пораснеш, твоят характер е най-важен и нищо не би накарало майка му и аз да се гордеем повече от това да го видим, че има характер. от това, което виждаме пред нас днес.”

.

Add Comment