Изпитание на Амбър Хърд срещу Джони Деп НА ЖИВО: Хърд трепва, когато тя и Деп почти се пресичат

Амбър Хърд казва, че Деп е отказал предбрачната молба и й е казал, че единственият изход от брака е смъртта

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тази статия съдържа твърдения за физическо и сексуално насилие, които някои читатели могат да сметнат за тревожни.

Амбър Хърд даде втория си ден свидетелски показания в четвъртък по дело за клевета, заведено срещу нея от бившия й съпруг Джони Деп.

Хърд е съдена от Деп за 50 милиона долара за намекване, че я е малтретирал в публикация на Washington Post от 2018 г. Въпреки че тя не го е посочила, той казва, че нейните твърдения са оказали влияние върху способността му да работи.

Делото е спряно за една седмица, като двете страни издават декларации за доверие относно хода на производството.

В четвъртък Хърд говори надълго за проблемните си отношения с Деп и подробно разказа предполагаемите физически битки. Съдът изслуша ужасяващ разказ за предполагаемо сексуално насилие над Хърд по време на брутална и кървава свада в Австралия през 2015 г.

Хърд по-рано описа “необичайна и забележителна” първа среща с Деп и процъфтяваща връзка, когато тя се “влюби до уши”. Показанията й обаче придобиха по-мрачен обрат, когато тя си спомни първия път, когато той уж я ударил, ревността му и употребата на наркотици и алкохол.

1652018450

Хърд изглежда трепва, когато почти влиза в Деп

Съдебните кадри показват, че Амбър Хърд видимо трепва, когато разбира, че тя и Джони Деп вървят право един към друг.

Неудобният момент дойде в четвъртък, когато Хърд напусна трибуната. Охранителите бързо пренасочиха двамата актьори един към друг.

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 15:00 ч.

1652015318

Какво казва делото Деп срещу Хърд за #MeToo

Движения като #MeToo подчертават широко разпространения характер на сексуалния тормоз, насилието и насилствените взаимоотношения, изпитвани от жени и момичета.

#MeToo трябваше да предвещава нова ера с по-добро разбиране на динамиката на насилствените взаимоотношения, малтретирането на жертви на сексуално насилие и социално-културния контекст, който поддържа извършителите и им позволява да се скрият пред очите. Кейти Едуардс писане.

Но след това дойде Деп срещу Хърд 2.0 – и всичко, което се случи преди, сякаш се брои за нищо – Тя добавя.

Прочетете цялата му статия тук:

Ламиат Сабин8 май 2022 г. 14:08 ч.

1651978819

Деп и Хърд пускат дуелни изявления по дело

Досега Джони Деп и Амбър Хърд пуснаха дуелни изявления за съдебния процес, като всеки изрази увереността си в победата на своя отбор.

„Докато историите на г-жа Хърд продължават да развиват нови практически детайли, спомените на г-н Деп са останали абсолютно същите през болезнените шест години, откакто бяха направени първите му обвинения“, добави превозвачът. Думата на г-н Деп, според хора списание. “Неговата истина – истината – е една и съща, независимо от средата, в която е представена.”

Междувременно това каза говорител на г-жа Хърд The Independent че “както се вижда от току-що публикуваното изявление, искането за клевета на г-н Деп се срива толкова бързо, че адвокатът му преминава от прокурор в преследвач”.

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 04:00 ч

1651975219

Джони Деп срещу Амбър Хърд: Най-експлозивните моменти досега

През първите две седмици от свидетелските показания журито изслуша серия от свидетели, включително бившия брачен съветник на двойката, техните приятели и самия Деп.

Свидетелствата нарисуваха завладяващ и тревожен портрет на обречения брак на актьорите, разкривайки насилствените битки, употребата на наркотици и злобните думи. Ето някои от най-драматичните моменти до момента:

Джони Деп срещу Амбър Хърд: Най-експлозивните съдебни моменти досега

През първите две седмици от свидетелските показания журито изслуша серия от свидетели, включително бившия брачен съветник на двойката, техните приятели и самия Деп. Свидетелствата нарисуваха завладяващ и тревожен портрет на обречения брак на актьорите, разкривайки насилствени битки, употреба на наркотици и злобни думи един към друг. Ето някои от най-драматичните моменти до момента

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 03:00 ч

1651971619

Коя е Амбър Хърд?

Въпреки че бурната връзка на Амбър Хърд с Джони Деп влезе в заглавията, 36-годишната е актриса, активистка и модел сама по себе си.

Ето един задълбочен поглед върху това коя е Амбър Хърд, включително нейния ранен живот, филмова и телевизионна кариера и всичко между тях:

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 02:00 ч

1651968019

Хърд казва, че е заснела Деп да “крещи като животно” в самолета

Амбър Хърд каза пред съда, че е записала Джони Деп да „крещи като животно“, докато се твърди, че е бил пиян на частен полет от Бостън до Лос Анджелис, защото той не може да си спомни колко сериозно е било след това.

Предполагаем инцидент с насилие по време на полета се случи през май 2014 г., след като г-жа Хърд отлетя от Ню Йорк за Бостън, за да се срещне с г-н Деп за техния полет до Лос Анджелис.

„Знаех, че нещо не е наред във всяка клетка от тялото ми“, каза тя за пристигането на г-н Деп в самолета. „Той се приближава до мен и не ми казва нито дума, а просто сяда на различна седалка срещу мен.“

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 01:00 ч

1651964419

Амбър Хърд казва, че слушането на показанията на Деп е било “ужасно”

След като Джони Деп и други свидетели от негова страна завършиха показанията си, Амбър Хърд нарече преживяването си да ги слуша “ужасяващо” и “най-трудното нещо”, което някога е трябвало да прави.

Нейтън Скуеър8 май 2022 г. 12:00 ч.

1651960819

Снимките показват, че Джони Деп “припадна от прекомерна употреба на наркотици”, казва Хърд

Журито в процеса за клевета срещу Амбър Хърд видя кадри на Джони Деп, за който се твърди, че е припаднал след приема на наркотици, докато бившата му съпруга продължи показанията си в четвъртък.

Г-жа Хърд каза, че ще „търси улики“ относно употребата на алкохол и наркотици от г-н Деп.

„Той ще припадне, ще се разболее и ще загуби контрол над себе си. И хората го намираха и го оправяха… Правех снимки, за да го документирам“, каза тя.

Нейтън Скуеър7 май 2022 г. 23:00 ч.

1651957234

Психологът казва, че не е диагностицирала Хърд с личностно разстройство

Психологът д-р Доун Хюз свидетелства, че не е диагностицирала Амбър Хърд с разстройство на личността.

„Не съм правил личностно разстройство на г-жа Хърд“, каза д-р Хюз, докато говореше във вторник.

Д-р Хюз също твърди, че г-н Деп е извършил множество актове на сексуално и физическо насилие срещу г-жа Хърд по време на бурния им брак, който завърши с развод през 2016 г.

Психологът свидетелства, че не е диагностицирала личностното разстройство на Амбър Хърд

Психологът д-р Доун Хюз свидетелства, че не е диагностицирала Амбър Хърд с разстройство на личността. „Не съм правил личностно разстройство на г-жа Хърд“, каза д-р Хюз, докато говореше във вторник. Тя беше първият свидетел, дал показания от името на холивудската звезда, след като адвокатите на Джони Деп приключиха делото си по-рано днес. Д-р Хюз също така твърди, че г-н Деп е извършил множество актове на сексуално и физическо насилие срещу г-жа Хърд по време на техния бурен брак, който завърши с развод през 2016 г. Щракнете тук, за да се регистрирате за нашите бюлетини.

Нейтън Скуеър7 май 2022 г. 22:00 ч.

1651953634

Какво казаха Хърд и Деп за скандалната си битка с порязване на пръста

Различните разкази на двамата актьори за инцидента бяха ключов момент в процеса. Г-жа Хърд каза, че не е била будна, когато е настъпила нараняването. Г-н Деп твърди, че пръстът му е разкъсан, когато г-жа Хърд хвърли бутилка водка по него.

Нейтън Скуеър7 май 2022 г. 21:00 ч.

Add Comment