Майка си тръгна само с 99 пени, след като се раздели с измамния съпруг, сега собственик на мечтания бизнес

Майка, която преобърна живота си след опустошително телефонно обаждане от сина й, сега живее своя мечтан живот, управлявайки собствен ваканционен бизнес.

Ники Брайт, която работеше като управител на магазин в търговски обект, се притесни, след като разбра, че децата й, тогава на 16 и 21 години, многократно са се опитвали да се свържат с нея.

Когато тя най-накрая се свърза с него, обаждането напълно преобърна света на Ники и я доведе до най-ниската точка в живота й, съобщава Wales Online.

51-годишният мъж от Кардиф каза: „Така че приех обаждането и това се случи много бързо, синът ми каза: „Мамо, татко има връзка“.

„Двете ми деца разбраха преди мен и аз просто си казах „Уау, уау, това не може да е вярно“. Дори си помислих, че децата ми са сбъркали – как биха могли да разберат, че има връзка?Ники Брайт вече има ново име, нов живот и успешен бизнес
Ники Брайт вече има ново име, нов живот и успешен бизнес

„Отне ми около пет минути, за да се прибера вкъщи и през цялото време, докато се връщах, непрекъснато си мислех, че просто исках да знам дали е истинско.“

Вкъщи Ники се изправи срещу съпруга си, който потвърди, че това е истина и искаше да си тръгне.

Ники каза: „Плаках сутрин, обед и вечер през първите осем седмици. Не можех да спра – чувствата, които изпитвах, бяха толкова завладяващи. Чувстваш се сякаш си загубил някого, сякаш е мъртъв, но губиш и себе си и всичко това – беше ужасно.Ники се впусна директно в проекта за ремонт.
Ники се впусна директно в проекта за ремонт.

„Бях напълно съборен за една година – с главата надолу, на пода – борейки се да държа сметките под контрол. Финансово осребрявах всичките си спестявания, но просто не можех да държа главата си над водата – ипотеката беше голяма, газът и електричеството бяха огромни, изоставах с всичко.”

През месеците Ники се бореше със стреса от ситуацията – отслабна, косата й започна да пада, а година по-късно трябваше да напусне работата си.

Тя каза: „Спомням си, че отидох в банковата си сметка и в нея имаше 99 пенса, така че дори не можех да купя храна за децата.

„Толкова съм щастлива, че родителите ми успяха да дойдат и да си купят храна. Това е най-ужасното чувство на света. Исках да удавя мъките си и отивах на много лошо място.

“Знаех, че ще падна и почти се чувствах сякаш ме влачат в тъмнината някъде, което беше толкова ужасно. Просто беше много, много страшно.”

Тогава една вечер, когато Ники беше на дъното, докато лежеше в тъмното, знаейки, че е на път да загуби къщата и вече няма да се бие, тя чу децата си да шушукат в коридора. Дъщеря й каза, че била твърде уплашена да отвори вратата и да влезе в тъмната стая, защото смятала, че майка й може да се е самоубила.Как изглеждаше кабината, когато Ники за първи път взе ключовете.
Как изглеждаше кабината, когато Ники за първи път взе ключовете.Зашеметяващият имот сега след амбициозния ремонт на Ники.
Зашеметяващият имот сега след амбициозния ремонт на Ники

Спомнянето на този момент прави Ники емоционална, тъй като тя си спомня, че е чула страха в гласа на дъщеря си. Това беше шокът, от който се нуждаеше, за да се опита да стане.

Ники каза: „Така че оттам просто реших: „Добре, ти си бил шеф, знаеш как да правиш пари, променил си нещата в магазина – сега намери решение.

Преди това Ники е била домакин на чуждестранни студенти, учещи в Уелс в дома си, така че това й даде идеята да отдаде къщата под наем за доходи, докато тя измисли план. Тя се премести само с куфар дрехи и лични вещи, остана при родителите си и отдели време да прецени силните си страни.

Тя е работила като агент по недвижими имоти и е ръководила собствен бизнес за рециклиране на мебели, когато децата са били малки, преди да се премести в търговията на дребно.

Тя обичаше интериорния дизайн и чувстваше, че има творчески усет. Ники дойде с идеята да се съсредоточи върху стила и интериорния дизайн и да го комбинира с миналия си опит в имотите и настаняването.

По време на блокирането на Covid-19 тя работи върху брандирането си и промени бизнес плана и дори промени името си на Ники Брайт.

Ники каза: „Беше като прераждане – беше невероятно. Също така се почувствах наистина развълнуван от бизнеса – това е нещо, за което наистина съм страстен, обичам и знам, че съм добър. Помислих си: „Обичам Уелс и Обичам имотите, така че ще отида.”След като стените са изчезнали, ваканционното пространство под наем на Ники в Пембрукшир е отворено
След като стените са изчезнали, ваканционното пространство под наем на Ники в Пембрукшир е отворено

Имаше стресови моменти, но в крайна сметка Ники Брайт Холидейс се роди с целта на продажбата да преосмисли ваканционния наем на клиента и след това да управлява имота вместо тях, но също така и с крайната цел един ден да има свой собствен ваканционен наем.

Сега Ники е осигурила и току-що е завършила собствения си ваканционен наем и не може да бъде по-щастлива.

Тя каза: “Невероятно е усещането да имам собствена хижа. Аз съм палава, отидох да я видя, преди да получа финансиране, но нещо в мен ми каза, че трябва да отида да я видя – просто имаше нещо в нея.”

Ники е изградила мрежа от много източници, за да подсигури изявленията, които намира, за да създаде най-зашеметяващите интериори за ваканционните наеми на своите клиенти, а сега и нейните собствени. Тя съчетава това с умни и необичайни дизайнерски идеи, за да превърне всеки ваканционен апартамент под наем в уникално преживяване.

Тя каза: „Искам да дам на гостите си изживяване – те ще дойдат в Уелс, ще видят най-добрите скъпоценни камъни в Пембрукшир, всички плажове и докато са на имота, това не е просто ваканционен дом с легло и кърпа върху него. Това е преживяване.

Целта е гостите да се влюбят в ваканционен дом под наем, който тя е създала и да почувстват, че той е луксозен, но и приветлив като у дома.Любимото място на Ники в нейния ваканционен наем - таванският прозорец над леглото, който рамкира звездите
Любимото място на Ники в нейния ваканционен наем – таванският прозорец над леглото, който рамкира звездите.

И в нито един момент Ники не се съмняваше в това, което прави в собствения си ваканционен наем и годините на трудности означаваха, че живее на строителна площадка, не я притесняваха.

От всички специални зони, които Ники е създала в своя ваканционен наем, главната спалня е нейното специално място.

Сега преобразяването на ваканционния наем е завършено и Ники се радва, че е похарчила допълнителния бюджет за довършителните щрихи на дизайна, за да го направи много специално изживяване за своите гости.

И сред допълнителните луксозни щрихи, които за пореден път увеличиха размера на бюджета за ремонт, Ники се придържа към своите избори.

Поглеждайки назад, пътуването на Ники през последните пет години беше изпълнено с битки с драма и депресия, които в крайна сметка създадоха нова зора и раждането на напълно зареден и решителен човек.

Ники каза: „Съпругът ми ми направи услуга, защото когато паднах, се изправих и когато се изправих, създадох нов човек, нов живот, нова идентичност, нов дом и нов бизнес. , в миналото смятах, че е доста невъзможно да се направи.”

За всеки, който се бори тогава и търси помощ с предизвикателства, Ники каза, че вие ​​сте единственият човек, който може да направи нещо правилно.

Тя добави: „Фокусирайте се върху това, което искате и то ще дойде при вас чрез упорита работа и решителност – но най-голямото нещо, което ще ви задържи, е страхът от провал или това да не се случи. както желаете. Но няма да бъдеш – трябва да се отървеш от него. Никога няма да позволя нещо негативно да ме спре отново.”

Не пропускайте последните новини от цяла Шотландия и извън нея – абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин тук.

.

Add Comment