AEW Stars bespreken Pride Month, rolmodellen, discriminatie en meer | Bleker rapport

Nyla Rose (Afbeelding tegoed: AEW)

Veel mensen voelen zich niet op hun gemak om rolmodellen te worden genoemd omdat het een soort van druk op hen legt, maar artiesten in elk deel van de entertainmentindustrie zullen waarschijnlijk door iemand als zodanig worden beschouwd.

Het is onvermijdelijk omdat ze zich in een positie bevinden waarin zoveel anderen graag zouden willen zijn. Buiten grote promoties zijn sterren als Effy en Kidd Bandit inspiratiebronnen geworden voor veel fans.

De worstelaars die we spraken, vertelden wat het voor hen betekent om door anderen in hun gemeenschap als rolmodel te worden beschouwd en of dat hen als artiest onder druk zet.

Roos: Voor mij maakt het niet zoveel uit. ik ben een worstelaar Ik ga naar buiten, ik doe mijn werk, wat dat ook mag zijn, wees de slechterik voor de nacht, wees de held. Er zijn een beetje gemengde gevoelens over mensen die zich aangetrokken voelen tot de “hiel”, weet je? Maar ik denk dat worstelfans nu slimmer zijn dan vroeger; Je kunt mijn prestaties in de ring scheiden van mijn persoonlijkheid. Maar meestal ga ik gewoon naar buiten en doe ik wat ik moet doen.

[Being a role model] is een beetje vreemd. Niet zozeer op een slechte manier. Helemaal niet slecht, maar het is een beetje raar, weet je? Toen ik aan deze reis begon, toen we allemaal onze reis begonnen door realistisch naar onze dromen te zoeken, waren ze een beetje egoïstisch gemotiveerd.

Maar als je dat doet, begin je te zien wat je voor andere mensen betekent. En als je in hart en nieren geen egoïstische A-hole bent, moet je deze dingen een beetje aanpassen en beseffen dat je impact hebt en beseffen wat je voor andere mensen kunt betekenen.

Kus: Ik voel me net een heleboel fans die mij zeker zien als hun reden om uit de kast te komen, hun reden om een ​​worstelaar te willen worden. En ik wil niet dat ze denken dat ik maar een zeurpiet ben. Maar ik heb het afgelopen jaar beslist een andere benadering gekozen, omdat ik wilde dat ze zich sterker zouden voelen en ik wil dat ze weten dat ze dat kunnen.

Ze kunnen sterk zijn, ze kunnen atletisch zijn, ze kunnen sexy zijn, ze kunnen vloeiend zijn en ze kunnen zo geweldig leven en niet gebaseerd zijn op andermans stereotypen.

Edwards: Het is interessant omdat ik mezelf niet echt anders zie dan ik was voordat ik een platform had. Ik ben nog steeds dezelfde persoon. En nu begrijp ik dat alles wat ik zeg in twijfel wordt getrokken. Dus ik moet nadenken over het feit dat mijn verhaal over mij gaat. Mijn verhaal is niet het verhaal van iedereen.

Dus als ik openbare gesprekken heb over wie ik ben of mijn standpunt over dingen, moet veel ervan heel zorgvuldig worden doordacht en heel zorgvuldig worden geformuleerd, omdat ik wil dat mensen weten dat mijn verhaal gewoon mijn verhaal is. We zijn allemaal verschillend. Dit zijn gewoon verschillende perspectieven en verschillende geleefde ervaringen. Ik vertegenwoordig helemaal niet de hele biseksuele gemeenschap en ik wil niet dat iemand dat ooit denkt.

Vanuit een publiek perspectief is dat het belangrijkste waar ik me op richt: ervoor zorgen dat ik alleen over mezelf praat en dat mensen meer willen weten over de biseksuele ervaring. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat er andere mensen zijn, maar ik ben degene die het gesprek helpt beginnen door te zeggen: ‘Hé, we zijn met velen, dus luister.’

Fotocredit: Studio Anywhere Photography

Bowen: Het heeft geen invloed op mijn prestaties in die zin dat ik gewoon van wandelen hou. Ik ben altijd een man geweest die eropuit trekt en het goede voorbeeld geeft. Ik speelde honkbal voordat ik worstelde. Ik ben nooit een teamcaptain geweest, maar ik ben altijd een teamleider geweest. Ik kwam naar het veld. Ik kwam in de arena. Ik kom tevoorschijn en besta zo succesvol als ik kan.

En deze rol betekent veel voor me, want er was een tijd dat ik niet dacht dat ik dat kon omdat ik homo was. En er waren momenten dat ik er gewoon om huilde omdat ik bang was voor mijn toekomst. Door op een hoog niveau te spelen en elke week in de spotlight te staan, en gewoon het geluk te hebben om het werk te doen waar ik van hou, kan ik hoop brengen aan degenen die in mijn schoenen staan.

Martínez: Ik heb er nooit aan gedacht om een ​​rolmodel te zijn om eerlijk te zijn. Ik heb altijd mezelf willen zijn en gewoon worstelen en doen wat ik wil. En het was veel overleven en veel tegenslagen en beproevingen en beproevingen om te komen waar ik nu ben. Om in die rol te zijn en op tv te zijn en mensen die naar me opkijken en mijn verhaal kennen en wat ik kan laten zien, betekent veel voor mij.

Het betekent dat ik een stem heb voor degenen die het gevoel hebben dat ze geen stem hebben. Ik kreeg de kans om te laten zien: ‘Hé, wat je ook doormaakt in het leven, je zult deze worstelingen hebben, je zult deze beproevingen hebben. Je moet alleen weten dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is. Er staat iemand achter je die je zal helpen, die je kan vormen en je kan brengen waar je moet zijn.”

En voor mij is het een heel, heel groot probleem. En als ik mijn platform kan gebruiken om slechts één persoon en veel mensen te helpen, dan is dat precies mijn missie. Het is een nederige ervaring om eerlijk te zijn, maar het heeft niet echt invloed op mijn prestaties. Ik ben altijd een worstelaar geweest en eerst een atleet. Het enige dat verandert is hoe ik me wat meer in het openbaar beweeg.

Leave a Comment