Airbus A320 Fenix ​​на Microsoft Flight Simulator може да бъде пуснат “До дни”; Обявени са подробности за цената и версията на PMDG Boeing 737

Новини

Днес бяха споделени подходящи новини за два от най-очакваните самолети за Microsoft Flight Simulator.

Днес бяха споделени подходящи новини за два от най-очакваните самолети за Microsoft Flight Simulator.

Започваме с Airbus A320 от Fenix ​​Simulations. Екипът беше доста тих през последните два месеца, но ръководителят на проекта Аамир Такър потвърди на Discord сървъра на разработчика, че „при условие, че входящият патч на MSFS не се счупи твърде много“, той очаква самолетът да бъде пуснат „за дни, а не месеци .

Thacker също даде много малък намек за възможни награди. На потребител, който каза, че са отделили £140 за самолета, той отговори, като попита колко копия планира да купи за тези пари. Можете да правите каквото искате с него.

Ако не сте запознати с него, Fenix ​​Airbus A320 е високопрецизна интерпретация на CEO версията на популярния авиолайнер, който първоначално ще се доставя с двигатели CFM56 и огради на върха на крилото. . На линията могат да се добавят и други опции.

Той е в бета версия от февруари и феновете на Microsoft Flight Simulator го очакват с нетърпение откакто беше обявен през юли 2021 г.

Преминавайки към следващия дългоочакван самолет, PMDG обяви подробности за цената на своя Boeing 737, след обявяването на датата на пускане, направено вчера, заедно с повече информация за пускането на пазара.

Научаваме, че първоначалният вариант (737-700, включително пътнически, товарни и Boeing Business Jet) ще струва $69,99 при пускането на пазара. Когато стартира вторият вариант, тази „промоционална цена“ ще приключи и ще достигне $74,99.

Първоначално ще бъде достъпен само на официалния уебсайт на разработчика между 17:00 и 23:50 GMT на 9 май.

Предварителните оценки за други версии са същата цена като -700 за -800, около $50 за -600 и все още TBA за -900.

Очакваните дати на пускане (които подлежат на промяна) са приблизително 20 юни за -600, 1 август за -800 и 12 септември за -900.

Малко вероятно е пакетите да влязат в действие преди средата на края на 2023 г.

Официалната пазарна наличност на Microsoft Flight Simulator ще се появи в бъдеще, след като разработчикът гарантира, че продуктът е стабилен. Планира се наличност на Xbox, но прозорецът за пускане не е известен.

Ако искате да научите повече за добавките на Microsoft Flight Simulator, можете да разгледате последните ни ревюта на международното летище Йегър Западна Вирджиния, международното летище Кансай, летище Торонто Пиърсън, Twin Otter, международно летище Окланд, летище Скиатос, международно летище в Атина. Летище, летище Бергамо Орио ал Серио, летище Амами, летище Бристол, летище Маракеш Менара, централна Великобритания, летище Имам Хомейни в Техеран, летище Москва Шереметиево, летище Шанхай Пудонг, летище Краков, град и летище от Фукуока, летище Форт Лодърдейл, град Чунцин и летище, Летище Манила, Летище Сантяго, Франкфурт Сити Пакет, Летище Кий Уест, Делта на Окаванго, Летище Бали, Летище Лондон Оксфорд, Летище Берлин Бранденбург, CRJ 550/700, PA-28R Arrow III, Летище Кристиансан, Макао и летище, Бонайре Летище Фламинго, летище Милано Линате, град Сингапур, летище Токио Нарита, летище Яо, F-15 Eagle, Paris City Pack, летище Greater Moncton t, летище Tweed New Haven, летище Санторини, летище Сидни, летище Хелзинки-Вантаа, Реджо Летище Калабрия, летище Бастия Порета, летище Мюнхен, летище Париж Орли, международно летище Нюкасъл, Сейнт Летище Йохан, международно летище Дъблин и град Сеул Уау. Имаме и бета преглед на летище Сингапур Чанги.

Ако искате да научите повече за самата игра, можете да прочетете нашето ревю, което ще ви каже всичко, което трябва да знаете за играта от Asobo Studio.

Microsoft Flight Simulator вече е наличен за Windows 10 и Steam и Xbox Series X|S.

Add Comment