Claressa Shields heeft vertrouwen in het verslaan van Savannah Marshall

Claressa “GWOAT” Shields en Savannah “The Silent Assassin” Marshall nemen het tegen elkaar op in het Main Event op zaterdag 10 september in The O2 in Londen, Engeland. De competitie bestaat uit dubbele Olympische gouden medaillewinnaars, onbetwiste wereldkampioen en regerend dubbelgewicht verenigde WBA-, WBC- en IBF-titelhouders VS tegen amateur-wereldkampioen en huidige WBO-titelhouders Groot-Brittannië. Het paar vecht voor de onbetwiste titel in het middengewicht.

advertentie

Shields en Marshall ontmoetten elkaar eerder op de Wereldkampioenschappen 2012 in Qinhuangdao, China, waar laatstgenoemde als overwinnaar uit de bus kwam.

Tijdens de openingspersconferentie stonden de bittere rivalen tegenover elkaar en verklaarden hun voornemen om de onbetwiste titel in het middengewicht te veroveren. Bekijk hieronder wat ze te zeggen hadden. Het video-hoogtepunt is hierboven beschikbaar.

Claressa Shields: Er is niets dat jij kunt doen dat ik kan doen. Je kunt hier zitten en praten, maar je gaat niet winnen op 10 september

Mikaela Mayer op persconferentie | Lawrence Lustig/BOXXER

“Het betekent veel voor me om hier te zijn. Ik ben dankbaar dat de Britse fans me opnieuw hebben geaccepteerd om hier te komen vechten. Savannah Marshall had geluk in 2012, maar ze zal niet meer geluk hebben in 2022. Ik was 17 en Londen was ook gastheer van de Olympische Spelen en zij gaven er de voorkeur aan. Ik heb van tevoren in geen van mijn gevechten acht punten gescoord. En dan krijg ik ineens acht met het puntensysteem? Ik scoorde de dag ervoor maar 30 punten, zoals ik in elk ander gevecht deed en toen scoorde ik maar acht punten tegen hen, tegen hen 14? Ik was 17. Ze kon me niet van elkaar afschudden. Ze heeft me niet laten vallen. Ze kon niet eens acht tellen, maar nu is ze een KO puncher?

“De Olympische Spelen en de amateurs zijn belangrijk voor je. Als amateur speelde je 60-16 zonder knock-outs. Ik was 77-1, 19 KO’s. Ze hadden nul (knock-outs). Er is niets dat jij kunt doen dat ik kan doen. Je kunt hier zitten praten, maar je gaat niet winnen op 10 september.

“Ik haat niemand, maar ik heb een grote hekel aan haar. Mijn oma zei dat ik het woord haat niet mocht gebruiken, dus ik gebruik het niet, maar ik mag haar niet en ze is een van mijn grootste haters.

advertentie

“Ze laten het lijken alsof ze een grote knock-out puncher is en ze is de enige smet op mijn amateurrecord en ze heeft het recept om me te verslaan. Het is mijn taak om iedereen in de wereld te laten zien dat zij dat niet doet en dat ik niet voor niets de beste ben in drie verschillende gewichtsklassen. Als ze echt soeverein was, zou ze kampioen worden in drie verschillende gewichtsklassen en niet ik.

“Ze is een langzame vechter en dat zal haar pijn doen. Ze is ook groot, maar weet niet hoe ze groot moet vechten. Al dat innerlijke gedoe zal niet tegen me werken!

“We zijn hier niet om voor 80.000 te vechten omdat je een riem hebt gewonnen. ik ben de kampioen Ik ben de GWOAT. niemand kent jou Elke keer als ik over je spreek, word je groter. Daarna heb je nog 20.000 volgers omdat ik hier ben, niet vanwege iets wat je hebt gedaan.

“Ik ben blij dat er weer een kampioenschapsgevecht op handen is, vooral voor vrouwen. Mikaela en ik zijn samen naar de Olympische Spelen en het WK geweest en Alicia woont op minder dan 45 minuten van waar ik woon, dus ik ben ook bevriend met haar. Dit is een van de grootste gevechten in het vrouwenboksen. We vechten voor 80.000. We hebben een geweldige co-main en er komen steeds meer vrouwen bij op de kaart.

“Salita Promotions heeft me nog nooit in de steek gelaten. Toen ik Dmitriy Salita voor het eerst ontmoette en hij me vroeg wat mijn doelen waren, zei ik dat ik wereldkampioen wilde worden in mijn zevende gevecht. Ik was wereldkampioen in mijn vierde gevecht. Ik vertelde hem dat ik de onbetwiste kampioen wilde zijn tegen wie dan ook de kampioen was. Ik heb zoiets van: ‘Geef me de beste. Ik wil de beste vechten, elk gevecht.’ En hij schudde zijn hoofd en zei: “Ja, ja, ja, we halen het”. En nadat ik Christina Hammer had verslagen, vertelde ik hem dat ik voor niets minder dan $ 350.000 vocht en hij zorgde ervoor dat ik daarna $ 350.000 kreeg voor die gevechten. Toen nog in het vrouwenboksen.

“Het was geweldig om met Salita Promotions samen te werken. Ik hou gewoon zoveel van Dmitriy omdat hij eigenlijk een vechter is. We stapten de ring in en trainden samen. Om een ​​promotor te hebben die weet wat we doormaken, vraagt ​​hij me altijd wat hij nog meer kan doen en wat ik nog meer nodig heb? Hij zorgt er altijd voor dat hij voor me klaarkomt en hij komt naar elk kamp om ervoor te zorgen dat ik me goed voel en zo. Ik ben verheugd deel uit te maken van Salita Promotions.”

Savannah Marshall: Ik ga je niet zomaar slaan. Ik zal je pijn doen en je te slim af zijn

Persconferentie door Savannah Marshall
Savannah Marshall Persconferentie | Lawrence Lustig/BOXXER

“Dit gevecht heeft lang geduurd, maar we zijn nu hier en op 10 september zal ik de nieuwe onbetwiste wereldkampioen middengewicht zijn.

“Ik ben een Claressa Shields-fan. Wat ze voor de sport heeft gedaan is geweldig. Ze is een pionier van de sport, maar in werkelijkheid verslaat ze me niet. Ze trad niet op toen we voor het eerst vochten, en ze zal op 10 september niet meer optreden. Het is, en het doodt haar. Het brandt haar van binnen.

“Ik heb mensen uitgeschakeld met wie je 10 ronden hebt gereden. Ik ga je niet zomaar slaan. Ik zal je pijn doen en je te slim af zijn. Dat is alles wat u moet weten. Ik ben een betere vechter. Ik heb al hun wereldtitels op 10 september.

“Het is geweldig, niet alleen voor mij en Claressa als headliner, maar ook voor een geweldig gevecht tussen Mikaela en Alycia. Ik denk dat hun gevecht een headliner op zich is. De nacht delen met de twee zal geweldig zijn.

“Ik ga dit gevecht winnen met hart en bokshersenen. Op 10 september word ik wereldkampioen. En dat zal het einde zijn van hun afval. Ik zie je op 10 september, schat.

“Ik denk dat ik een betere vechter ben dan Claressa Shields. Ik ben slimmer dan Claressa. Ik denk dat ik meer vastberaden ben.”

In het co-main event ontmoeten WBO en IBF unified junior lichtgewicht kampioen Mikaela Mayer en WBC unified kampioen Alycia Baumgardner in de 130-pond kampioenschap eenwording. De lijst met gevechten op de undercard Shields vs. Marshall en de ticketinformatie zullen naar verwachting binnenkort worden aangekondigd.

advertentie

Leave a Comment