Games Inbox: GTA 6 разкрива прогнози и теории

GTA Online екранна снимка

Следващата GTA 5 беше мокра петарда? (снимка: Rockstar Games)

Страницата Letters от четвъртък има още препоръки за закупуване на предварително изграден компютър за £2,000, тъй като читателят пита дали трябва да играе Bloodborne DLC.

За да участвате сами в дискусиите, изпратете имейл gamecentral@metro.co.uk

аз знам че нищо не знам
Така че, не мога да не отбележа, че напоследък все още не сме чували за GTA 6 и въпреки годините на изтичания и слухове, все още не знаем нищо за играта. Доколкото мога да кажа, единствените неща са близо Приетите познания са, че играта няма да бъде пусната до 2024 или 2025 г. и вероятно ще включва Vice City като един от множеството градове. Дори тези остатъци не изглеждат като нещо, което бихте занесли в банката, така че се чувствам сигурен да кажа, че наистина не знаем нищо.

Опитвайки се да си представя какъв може да бъде планът за игра на Rockstar, това, което ме порази е, че изглежда абсолютно никой не говори за следващо поколение версии на GTA 5. Наистина забравих за известно време, че те дори съществуват и когато си спомних, осъзнах какво пропуснаха възможност. Не са направили почти нищо, за да подобрят играта, което ме кара да се чудя дали Rockstar наистина не смята за необходимо да удължи живота й и че всъщност GTA 6 може да излезе по-рано, отколкото си мислим.

Между счупените ремастъри и липсата на шум за следващото поколение GTA 5, това беше необичайно лош момент за Rockstar, които обикновено обичат да се представят като неудържимо чудовище. Те все още са по отношение на продажбите, предполагам, но мисля, че сега е в техен интерес да разкрият GTA 6 възможно най-скоро. Може би тази година чрез Microsoft или Sony? Ако някой от тях получи някакъв ексклузив, това би било основно оръжие в техните конзолни войни…
Уивър

Няма истински геймплей
Мисля, че Microsoft ще се опита да извади всички спирки за представянето на E3 тази година. Това е очевидно, като се има предвид колко бързо го обявиха, вероятно месеци преди всяка друга компания. Забавно е, че Microsoft и Sony са си разменили основно позициите, когато става въпрос за обявяване на игри. Sony беше известен с това, че ги разкри години преди да бъдат пуснати, само с предварително изобразен трейлър, а сега Microsoft прави точно това.

Но Sony не е направила нищо от векове, освен двете игри Insomniac Marvel. Не знаем какво може да планират. Чудя се обаче дали те запазват своите разкрития, за да могат да направят мега блиц събитие E3/State of Play и да се опитат да победят Microsoft по този начин.

Съмнявам се, че и двамата ще имат много работа тази година, така че това е основно CGI трейлър битка, която не е идеална, но поне ще ни даде нещо, което да очакваме с нетърпение.
mook

О, нямам търпение… хей, хей…
Всички приказки за Bloodborne ми напомниха, че не съм играл DLC. Получих платина за основната игра (най-гордото ми (единствено) постижение!), но след това я изкупих, преди да излезе DLC. По-късно купих и основната игра, и DLC от продажбите на Sony, но хвърлих един бърз поглед, когато си спомних всичко, което бях забравил.

Та въпросът ми е за DLC, как издържа на основната игра и мога ли да получа информирани мнения дали сега да изчакам ремастър за цялото нещо? Има ли проблеми с производителността на оригиналната игра на PlayStation 5? Не си спомням изобщо да изглеждаше зле, така че какво очакват хората от ремастър? Благодаря за всяка помощ!
НикГ

CG: DLC е отличен, както винаги е с From. Няма пластир за PlayStation 5 за Bloodborne, въпреки че времето за зареждане естествено се увеличава.

Изпратете вашите коментари на: gamecentral@metro.co.uk

Класически надежди
Търпеливо чакате да видите какви игри ще бъдат налични в новата месечна услуга на PlayStation и се опитвате да не се превъзбуждате, преди неизбежно да сте разочаровани.

Аз лично се надявам на поредицата Suidoken и Final Fantasy 13, но като знам, че ще ми останат куп игри, които нямам намерение да играя.
Майкъл, Кроули

здравей съсед
Погрешно е да се каже, че не можете да имате съраунд звук в апартамент. Живея в малка сграда и имам пълен 5.1 съраунд звук. Не става дума само за силата на звука, а за получаване на страхотно възпроизвеждане на звук. Например, когато някой стои в стая и говори в микрофона, това е невероятно потапящо.

В момента гледам Prime и силата на звука ми е настроена на 20 (в момента е 3:45 и не притеснявам никого, ако беше така щях да получа оплакване), което ми дава добро ниво на детайлност и ангажираност.

Имам тази гъвкава настройка в апартамента си, откакто се преместих за първи път преди повече от 16 години (и надстроих, когато почувствам нужда). Все още не съм имал нито едно оплакване. Става дума за това да го използвате разумно и отговорно. Обикновено събота вечер пускам филм и увеличавам силата на звука до около 30 или повече в зависимост от продукцията на филма. Не е задължително да е скъпо, има по нещо за всеки бюджет и играта никога не е звучала по-добре.
Хаосфера616

Безгрижен
Що се отнася до притесненията на Триско за продължението на Zelda: Breath Of The Wild, не мога да кажа, че разбирам тяхната обосновка. Nintendo отдавна се е доказал като магьосник в извличането на максимума от собствения си хардуер, особено с остаряването на конзолата. Като добавим към това изключителната способност на Monolith да създава светове и прословутата зависимост на екипа на Zelda на вниманието към детайлите, просто не разбирам опасенията.

Играта може да използва основната архитектура на оригинала, но е създадена специално за Switch и единственият проблем с производителността, който си спомням от Breath Of The Wild, беше в гората Korok. Що се отнася до графиката… добре, те отговориха на собствения си въпрос, но лично единственото нещо, което бих искал да видя по-малко от Nintendo, опитваща се отново да влезе в надпреварата за електрическо въоръжаване на конзолата, е подобен на Zelda Elden Ring (или, честно казано, всяка Nintendo собственост на първа страна).

Мисля, че забавянето е само защото играта се превръща в нещо повече от първоначално предвиденото, à la Super Mario Galaxy 2, и те искат време да я направят това, което искат да бъде. Не знам, имах късмета да взема PlayStation 5 при стартирането, но оттогава вложих много повече време за игра в моя Switch. Не видях нищо, което да ме накара да мисля, че трябва да пуснат нов модел/конзола, която да раздели голямата фенбаза, която са издълбали с Switch OG.
noj

не е фен
В отговор на Джеф, който иска да получи нов компютър за игри; за £2000 бих искал да взема нещо с графичен процесор от висок клас. Никога не съм използвал компанията, но изглежда като страхотна стойност на днешния пазар. Мисля, че ще бъдете трудно да вземете частите и да ги изградите сами на същата цена.

Не съм фен на феновете с ярки цветове, които изглежда измъчват много компютри за игри в наши дни, но поне можете да го персонализирате, за да изглежда малко по-класически.
Дан

Дългосрочни проблеми
Боже мой, колко добър е Elden Ring? Удивително, дълбоко, сложно и омагьосващо. Сега е издигнат в моя пантеон на любимите игри за всички времена.

Малко прогноза обаче, ако всички искате да ми угодите.

Не мисля, че продължението ще бъде толкова успешно. Първо, нека дам някакъв контекст на това твърдение. Аз съм 46-годишен собственик на бизнес, без деца и мога да посветя много време на любимото си хоби за игри. Без хвалби, просто така се развиха нещата. Към днешна дата съм играл Elden Ring всеки ден, за да натрупам 180 часа игра и да достигна ниво 118. Знам, че други ще бъдат значително по-напред, но съм доста доволен от моето постижение.

Сега прекарвам последните части на играта с моя MacBook, седнал от едната страна, моя Xbox контролер от другата, докато използвам всяко ръководство, което мога да намеря, за да получа някакво предимство. Защо никой не ми каза за омайния клон!?

Така че защо имам чувството, че продължението няма да се справи? Чувствам, че цялата шумотевица около нейната трудност насърчи хората, които никога не са играли игра From, да я опитат. Почти в болезнено любопитство. Сега прочетох толкова много статии, блогове и писма, в които чувам едни и същи коментари „Обичам я, виждам каква страхотна игра е, но просто не е за мен“.

Не мисля, че същите тези хора биха купили продължение или дори опитали друга игра From. Това не означава, че бъдещите игри няма да са невероятни и да работят страхотно, просто не мисля, че ще постигнат същата невероятна възвръщаемост като Elden Ring.
Джеймс

CG: Може и да сте прав, но се съмняваме, че това ще е проблем за поне пет години.

Inbox също работи
Кога можем да очакваме вашето ревю на Evil Dead: The Game?
Господ Синн

CG: Все още не сме имали ревюто копие и като предимно мултиплейър игра, не знаем дали преглед преди стартиране е осъществим.

Не разбирам защо Valve ще отмени играта Half-Life на Arkane само защото е остаряла. Дори през 2007 г. Valve трябва да е бил много богат. Прав си, това е забавен бизнес.
Съединение

Гореща тема за тази седмица
Темата за входящата поща за този уикенд беше предложена от читателя Malam, който пита кое е любимото ви оръжие за видеоигри?

Може да е всичко от пистолет в шутър от първо лице до любим меч в ролева игра, но какво най-много обичахте да използвате и защо? Дали само заради външния вид или усещането на оръжието или има елемент от историята, който го прави любимо – или може би фактът, че сте прекарали толкова голяма част от играта, за да го подобрите?

Кое е най-оригиналното или най-странното оръжие, което някога сте използвали във видеоигра, и кое беше най-скучното или безполезното?

Изпратете вашите коментари на: gamecentral@metro.co.uk

Дребният шрифт
Нови актуализации на входящата кутия се появяват всяка делнична сутрин, със специални пощенски кутии с горещи теми през уикендите. Писмата на читателите се използват по заслуги и могат да бъдат редактирани за дължина и съдържание.

Можете също така да изпратите своя собствена статия за четене от 500-600 думи по всяко време, която, ако се използва, ще бъде публикувана в следващия наличен слот за уикенда.

Можете също да оставите вашите коментари по-долу и не забравяйте да го направите Следвайте ни в Twitter.

ПОВЕЧЕ: Games Inbox: Breath Of The Wild 2 Проблеми с производителността, Bloodborne Remake и Ring Fit Adventure 2

ПОВЕЧЕ: Входяща кутия на игри: Бъдещето на Tomb Raider, Legacy Of Kain’s Legacy и надежди за деня на Междузвездни войни

ПОВЕЧЕ: Games Inbox: Защо Square Enix продаде Tomb Raider, Microsoft купи WB Games и Legacy Of Kain redux

Следвайте Metro Gaming на Twitter и ни изпратете имейл на gamecentral@metro.co.uk

За още истории като тази вижте нашата страница с игри.

Add Comment