NIEUWS: Hiroshi Noda, Takahiro Wakamatsu’s ‘No Longer Human… In Another World’-manga krijgt tv-anime – Forum

Toon vorig onderwerp :: Toon volgend onderwerp auteur nieuws MFrontier

Lid geworden: 13 april 2014
Berichten: 4677

Geplaatst: zo 10 jul 2022 10:11 uur Reageer met een offerte

ik heb er echt van genoten Liefde na wereldheerschappij, hoewel ik niet zeker weet of ik geïnteresseerd zou zijn. Ik heb gehoord dat de manga fans heeft, dus ik ben blij voor hen.

Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
SpideyDude

Aangemeld: 08/05/2021
Berichten: 12

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 11:26 uur Reageer met een offerte

Ik hoop dat Mamoru Miyano zijn rol als Dazai hier opnieuw zal spelen.

Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
De ruimtemeester

Lid geworden: 3 maart 2012
Berichten: 849

naGeplaatst: zondag 10 juli 2022 om 11:35 uur Reageer met een offerte
Wat interessant is, is dat, in tegenstelling tot de meeste andere Isekai, deze is gebaseerd op een echt prominente figuur in de Japanse geschiedenis. De enige andere isekai die ik ooit heb gezien met een echte hoofdrolspeler was in Drifters, ik vraag me af hoe ze dat kunnen doen?

Het is een interessant uitgangspunt, dus ik zal het in gedachten houden.


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
Kaoru Go

Aangemeld: 11 okt 2021
Berichten: 20

naGeplaatst: zondag 10 juli 2022 om 11:35 uur Reageer met een offerte
Wanneer zal de Isekai-trope eindelijk beginnen te vervagen…….. (Stel je voor dat ik bovenop de Mount Everest dit hardop schreeuw tegen de nieuwe schrijvers van vandaag) Lachen Lachen

Zoals ik al zei, dit kan interessant zijn.


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
Hal14

Aangemeld: 04/01/2018
Berichten: 449
Locatie: Hart van Afrika

naGeplaatst: zo 10 jul 2022 11:44 uur Reageer met een offerte

Thespacemaster schreef:
Wat interessant is, is dat, in tegenstelling tot de meeste andere Isekai, deze is gebaseerd op een echt prominente figuur in de Japanse geschiedenis. De enige andere isekai die ik ooit heb gezien met een echte hoofdrolspeler was in Drifters, ik vraag me af hoe ze dat kunnen doen?

Het is een interessant uitgangspunt, dus ik zal het in gedachten houden.

Is Oda Nobunaga een fictief personage? Omdat ik meer dan één isekai met hem aan het roer heb gezien.


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
-Matthew-

Aangemeld: 12 maart 2022
Berichten: 142

naGeplaatst: zondag 10 juli 2022 12:12 uur Reageer met een offerte

Hal14 schreef:
Thespacemaster schreef:
Wat interessant is, is dat, in tegenstelling tot de meeste andere Isekai, deze is gebaseerd op een echt prominente figuur in de Japanse geschiedenis. De enige andere isekai die ik ooit heb gezien met een echte hoofdrolspeler was in Drifters, ik vraag me af hoe ze dat kunnen doen?

Het is een interessant uitgangspunt, dus ik zal het in gedachten houden.

Is Oda Nobunaga een fictief personage? Omdat ik meer dan één isekai met hem aan het roer heb gezien.

Nee, hij was een echt persoon.

Geweldig nieuws! Het zou interessant zijn om Dazai in de moderne wereld te zien!


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
-Matthew-

Aangemeld: 12 maart 2022
Berichten: 142

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 12:13 uur Reageer met een offerte

Groot! Het zou interessant zijn om Dazai in 1948 in een andere wereld te zien!

Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
De ruimtemeester

Lid geworden: 3 maart 2012
Berichten: 849

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 13:42 uur Reageer met een offerte

Hal14 schreef:
Thespacemaster schreef:
Wat interessant is, is dat, in tegenstelling tot de meeste andere Isekai, deze is gebaseerd op een echt prominente figuur in de Japanse geschiedenis. De enige andere isekai die ik ooit heb gezien met een echte hoofdrolspeler was in Drifters, ik vraag me af hoe ze dat kunnen doen?

Het is een interessant uitgangspunt, dus ik zal het in gedachten houden.

Is Oda Nobunaga een fictief personage? Omdat ik meer dan één isekai met hem aan het roer heb gezien.

Oda is een echte krijgsheer uit het tijdperk van de Strijdende Staten.


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
Casval Rem Deikun

Aangemeld: 24 februari 2021
Berichten: 213

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 14:48 Reageer met een offerte

De manga is absoluut hysterisch!! Ik ben benieuwd hoe ze het aanpassen.

Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
fenrine

Lid geworden: 19 december 2015
Berichten: 630
Locatie: SoCal

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 15:07 Reageer met een offerte

Oh geweldig, weer een serie die de draak steekt met Dazai’s suïcidale aard. Gebeuren.

Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
ANN_Lynzee

Hoofdredacteur van ANN

Lid geworden: 02 mei 2011
Berichten: 2577
Locatie: e-mail alleen voor ondersteuning

naGeplaatst: zo 10 jul 2022 17:41 Reageer met een offerte

Het blijft me echt vreemd dat Dazai’s diepgewortelde depressie en nihilisme worden behandeld als een eigenaardige persoonlijkheidstrek. Dat niet langer menselijk Manga door Usamaru Furuya blijft een zeer moeilijk te lezen.

Terug naar boven Casval Rem Deikun

Aangemeld: 24 februari 2021
Berichten: 213

naGeplaatst: zo 10 jul. 2022 18:06 Reageer met een offerte

ANN_Lynzee schreef:

Het blijft me echt vreemd dat Dazai’s diepgewortelde depressie en nihilisme worden behandeld als een eigenaardige persoonlijkheidstrek. Dat niet langer menselijk Manga door Usamaru Furuya blijft een zeer moeilijk te lezen.

Je moet zeker op een goede plek zijn om het te lezen, ook al is het erg moeilijk. Ik wil niet zeggen dat het een “goede” lezing is, maar wel een belangrijke denk ik.

Het biedt een goede bespreking van hoe zijn depressie veel mensen zou kunnen aanspreken, maar in vele vormen wordt zijn karakter belachelijk gemaakt of tot het uiterste doorgevoerd. Zoals ik al eerder zei, ik vind deze manga erg grappig, maar het laat je nog steeds versteld staan.


Terug naar boven
Gebruikersprofiel bekijken Stuur een privébericht
emerje

Lid geworden: 10 augustus 2002
Berichten: 7009
Locatie: Maine

naGeplaatst: zo 10 jul 2022 21:14 Reageer met een offerte

Thespacemaster schreef:
Hal14 schreef:
Thespacemaster schreef:
Wat interessant is, is dat, in tegenstelling tot de meeste andere Isekai, deze is gebaseerd op een echt prominente figuur in de Japanse geschiedenis. De enige andere isekai die ik ooit heb gezien met een echte hoofdrolspeler was in Drifters, ik vraag me af hoe ze dat kunnen doen?

Het is een interessant uitgangspunt, dus ik zal het in gedachten houden.

Is Oda Nobunaga een fictief personage? Omdat ik meer dan één isekai met hem aan het roer heb gezien.

Oda is een echte krijgsheer uit het tijdperk van de Strijdende Staten.

Was er echt een Isekai? De enige die ik kan bedenken is dat hij in de toekomst zal reïncarneren, of dat iemand terug in de tijd zal gaan en hem (of haar, afhankelijk van) zal ontmoeten. Ik kan geen verhaal bedenken waarin hij met z’n allen op een andere wereld belandt.

emerje


Terug naar boven Ashen Phoenix

Lid geworden: 21 juni 2006
Berichten: 2778

naGeplaatst: zo 10 jul 2022 23:39 Reageer met een offerte

ANN_Lynzee schreef:

Het blijft me echt vreemd dat Dazai’s diepgewortelde depressie en nihilisme worden behandeld als een eigenaardige persoonlijkheidstrek. Dat niet langer menselijk Manga door Usamaru Furuya blijft een zeer moeilijk te lezen.

DEZE.

Terug naar boven

Leave a Comment