Weekend Warrior – De slechtste vrijdag

We hebben nog een week overleefd, maar eindigden op een onheilspellende datum om het weekend te beginnen. Het is vrijdag de 13e! Vandaag is de release van de game op de nieuwste cover van spel informant, Evil Dead: Het spel. En zou je het niet weten, we hebben deze week het hele omslagverhaal van dit nummer online gezet. Als je genoeg hebt gelezen over Ash Williams en zijn nieuwe asymmetrische multiplayer-game, hebben we nog veel meer te lezen op de site dat je nergens anders zult vinden. Hier is een voorproefje van onze originele inhoud die u het hele weekend kunt lezen:

Bekijk dit alles en nog veel, veel meer! En nu die onderdelen gepakt zijn, en de werkweek ook, zijn we allemaal klaar voor een fijn weekend. Dit is wat de GI-medewerkers voor de komende dagen hebben gepland:

John Carson- Na een vreselijke verkoudheid te hebben overleefd (ja, ik was de hele week een baby) en heel veel slecht weer, ben ik klaar voor een leuk, rustig weekendje weg zonder alle tornado-waarschuwingen, sniffles en Kleenex. Ik speel momenteel Salt and Sacrifice ter beoordeling en hopelijk zal ik er binnen een paar uur credits mee krijgen, en dan ben ik van plan terug te keren naar mijn zeer vroege playthrough van Xenoblade Chronicles. Zondag is Magic Day met de Commander-groep na een paar weken vrij te hebben genomen vanwege reizen/ziekte. Ik zal ze buigen met een nieuw dek. Wens me geluk!

Marcus Stewart- elden ring. Niveau 134. Malenia. Ik ben zo dicht bij het einde, maar ik vind nog steeds andere dingen om te doen. Zal ik dit weekend eindelijk een Elden Lord worden? Waarschijnlijk niet. Ik ga ook met een vriend in de stad rondhangen en wat worstelen bijpraten.

Kristin Williams- Ik was de laatste tijd in de stemming voor een goede simgame, en toen ik iets van de opwinding over Two Point Campus hoorde, wilde ik hun vorige game, Two Point Hospital, eens bekijken. Ik ben verslaafd en zal dit weekend zeker meer tijd besteden aan het omgaan met de steeds chaotischere ziekenhuissituaties. En zeker veel buiten zijn – we hebben eindelijk mooi weer hier in Minnesota!

Jon Woodey- Afgezien van mijn gebruikelijke FFXIV-shenanigans, zal ik Stardew Valley veel spelen. Ik ben een beetje laat, maar de 1.5-update heeft veel nieuwe inhoud geïntroduceerd en als gevolg daarvan zijn er ook veel mods bijgewerkt. Soms heeft een strijder van het licht een pauze nodig van het redden van de wereld om gewoon wat ontspannende landbouw te doen.

Kimberly Wallace— Omdat ik zoveel speel op mijn werk, reserveer ik meestal het weekend om anime en strips in te halen. Op het anime-front ben ik aanhankelijk Spy x familie (zo gezond!), Club van salarissen (Badminton krijgt niet genoeg liefde) en Heldinnen runnen de show. Als je van Danganronpa houdt, raad ik je ook aan om het eens te proberen Tomodachi-spel. Wat strips betreft, ik moet de nieuwste lezen Spider Gwen: Gwenverse en vrouw Marvel: Beyond the Frontier.

Jill Grodt – Dit weekend staat in het teken van updates. Loot River heeft zojuist meer middelen gemaakt en ik ben bezig om al zijn prestaties te elimineren. Bovendien heeft MythForce speurtochten toegevoegd, ik moet nog steeds Sifu’s nieuwe inhoud bekijken en ik wilde echt terug naar Bugsnax om die kleine Snax-hoedjes te vinden! Natuurlijk heb ik nog veel achterstand te dekken, maar laten we ons daar geen zorgen over maken. Prettig weekend!

Wesley LeBlanc Ik heb Citizen Sleeper in gedachten. Eerder deze week schreef ik over hoe het een RPG op Xbox Game Pass is die je aandacht absoluut verdient, en nu, met meer uren in de game, voel ik dat nog meer. Ga Citizen Sleeper spelen! Ik hoop dat dit weekend af te ronden en weer GTAV te kunnen spelen. Ik ben ook van plan om dit weekend Evil Dead: The Game te starten! Elders voorzie ik veel frisbee met mijn pups, en misschien, om de een of andere reden, zou ik de Halo TV-serie kunnen inhalen, ook al zegt alles in mij dat ik dat niet moet doen.


Als je een doorgewinterde weekendkrijger bent, ken je de oefening, maar als je nieuw bent, is dit de deal: we willen weten wat je dit weekend doet! Doe je een horrorfilmmarathon ter ere van vrijdag de 13e? Welke games ben je van plan te spelen? Heb je boeken, shows, films, muziek, strips of voedselaanbevelingen? We horen dit graag allemaal. Deel alles in de reacties hieronder. Fijn weekend, GI-gemeenschap!

Leave a Comment