Advertisment

Уилям и Кейт прекарват първия си уикенд в нов дом след преместването им в Уиндзор – за разлика от сагата Хари и Мег

ПРИНЦ Уилям и Кейт прекарват първия уикенд в новия си дом след бърз престой в Уиндзор.

Петчленното семейство е „пътувало леко“ до вила Аделаида без скъпи нови мебели и обзавеждане или без да се налага масово обновяване.

4

Принц Уилям и Кейт прекарват първия уикенд в новия си дом след бърз престой „без излишни украшения“ в УиндзорКредит: Гети
Скромното преместване на Кейт и Уилс се сравнява със сага за £2,4 милиона, когато Хари и Меган се преместиха наблизо, когато им беше даден Frogmore Cottage от кралицата като сватбен подарък през април 2018 г.

4

Скромното преместване на Кейт и Уилс се сравнява със сага за £2,4 милиона, когато Хари и Меган се преместиха наблизо, когато им беше даден Frogmore Cottage от кралицата като сватбен подарък през април 2018 г.Кредит: Гети
За преместването на Хари и Меган стените бяха съборени, за да се превърне в къща с десет легла, а целият имот се нуждаеше от нови водопроводни инсталации, повторно окабеляване и декориране.

4

За преместването на Хари и Меган стените бяха съборени, за да се превърне в къща с десет легла, а целият имот се нуждаеше от нови водопроводни инсталации, повторно окабеляване и декориране.

Те избраха вилата с четири спални, за да могат да вземат Джордж, на девет години, Шарлот, на седем години, и Луис, на четири, на училищното бягане от девет мили до Аскот, когато уроците започнат следващата седмица.

Униформите на тримата братя и сестри за £7000 на семестр в Lambrook School са закупени и Кейт и Уилс, и двамата на 40, искат да бъдат редовни „родители на вратата на училище“.

Те са довели своя черен кокер шпаньол Орла, но няма да имат персонал на рецепцията или бавачка за децата и не са поискали нищо повече от „ближаване на боя“, разбира The Sun.

Скромното преместване на Кейт и Уилс се сравнява със сага за £2,4 милиона, когато принц Хари и Меган се преместиха наблизо, когато получиха Frogmore Cottage от кралицата като сватбен подарък през април 2018 г.

Уилям ще ходи на сутрешно училище, тъй като децата започват в ново училище за £7000 на срок
15 пъти „истината“ на Меган е казана – мистерия на Мандела и таен брак

Стените бяха съборени, за да стане къща с десет легла и целият имот се нуждаеше от нови водопроводни инсталации, повторно окабеляване и декориране.

Той е преобразен като знаменитост с модерна медна вана.

Семейство Съсекс се преместиха само след шест месеца, когато напуснаха кралския пост, за да живеят в Америка и сега имат имение с 9 спални и 16 бани за £11 милиона в Монтесито, Калифорния.

Снощи редакторът на списание Majesty Ингрид Сюърд каза: „Това ще бъде първият уикенд, който Кейт и Уилям прекарват в Adelaide Cottage като семейство. Това е красив момент за всички тях.

„Те трябваше да се преместят този уикенд, тъй като децата трябва да започнат в новото си училище следващата седмица.

„Ремонтът не е излишен, според кралските стандарти – и определено е ярък контраст с работата за £2,4 милиона, която Хари и Меган бяха свършили на Frogmore Cottage. Това ще е завършек на строителя.

Кейт и Уилям прекараха около година в търсене на къща в Уиндзор, за да могат децата да ходят на училище заедно. Те се спрели на Adelaide Cottage, както The Sun първи разкри, тъй като смятали, че не се нуждае от основен ремонт.

Те решиха да използват съществуващите мебели и аксесоари, но получиха нов слой боя, за да накарат децата да се чувстват като у дома си.

Те поддържат Анмър Хол в Норфолк, където обичат да прекарват училищните ваканции и Коледа.

Подобно на двореца Кенсингтън в централен Лондон, той се нуждаеше от работа, за да го приведе в съответствие със стандарта.

С изключение на няколко ценности, дрехи и играчки, повечето от притежанията им останаха в Анмер.

Дворецът Кенсингтън до голяма степен ще се използва за персонал и като офис.

Говорител на херцога и херцогинята на Кеймбридж отказа коментар.

Adelaide Cottage е на десет минути пеша от апартаментите на кралицата, но също така само на половин миля от Frogmore Cottage.

Семейство Съсекс е критикувано за разходките си там – преди да се преместят само шест месеца след като разопаковат вещите си.

Пет вили бяха съборени, за да се направи дом с десет легла по време на 12-месечния проект.

Съобщава се, че Хари и Меган са поискали йога студио с плаващ под.

Преобразяването беше наблюдавано от интериорния дизайнер на Soho House Вики Чарлз и се твърдеше, че веганска боя украсява прясно измазаните стени.

Двойката се установи през април, но до края на годината замина за Канада, след което се премести в Съединените щати през пролетта на 2020 г.

Говорейки в много критикуваното си интервю миналата седмица в списание The Cut, херцогинята отрече да е имало пищно преобразяване. Оттогава Хари е изплатил средствата и наема.

Те дадоха ключовете на принцеса Юджини и съпруга й Джак Бруксбанк през есента на 2020 г.

Но Хари и Меган подновиха наема си през април и използват къщата като свой дом в Обединеното кралство, тъй като идва с въоръжена охрана на замъка Уиндзор.

Имам две дъщери, които трябва да споделят една стая... затова използвах нискобюджетен хак на Ikea
Тестваме най-добрите въздушни фритюрници, които могат да ви спестят цяло състояние при криза на разходите за живот

В момента Хари съди Министерството на вътрешните работи, като твърди, че е било „незаконно и несправедливо“ да оттегли въоръжените си охранители, финансирани от данъкоплатците, когато напусна кралския офис.

Той предложи да плати за защитата му, но полицейските началници настояха, че не предоставят “пистолети”.

ПЛАЧ ДИСТАНЦИЯ

ХАРИ и Меган трябва да се върнат в Обединеното кралство всеки ден – и ще бъдат съседи на Уилям и Кейт.

37-годишният крал и съпругата му, 41, трябва да отседнат във Frogmore Cottage в Уиндзор.

Враждуващите братя почти не са разговаряли, откакто семейство Съсекс се оттеглиха от кралски задължения и източници казаха, че няма планове двете семейства да се срещат.

В понеделник Меган трябва да говори в Манчестър за равенството между половете – първата й реч във Великобритания от пристигането в САЩ.

Тя и Хари ще бъдат в Дюселдорф във вторник преди благотворителна организация в Лондон в четвъртък.

Кейт и Уилям се спрели на Adelaide Cottage, както The Sun първи разкри, тъй като смятали, че не се нуждае от основен ремонт.

4

Кейт и Уилям се спрели на Adelaide Cottage, както The Sun първи разкри, тъй като смятали, че не се нуждае от основен ремонт.Кредит: Matrix Pictures

Add Comment